Cerveses Popaire

Cerveses

Les cerveses Popaire…

són cerveses artesanes, elaborades amb ingredients 100% naturals i de qualitat (aigua, llevat, malta d’ordi i llúpol). No contenen additius, conservants ni colorants. Per tant, l’alcohol és natural, creat exclusivament a partir de l’extracció de malta d’ordi, així com la carbonatació, produïda pel mateix llevat mitjançant una segona fermentació a l’ampolla. Com que aquestes cerveses no es filtren ni es pasteuritzen, el llevat queda viu i forma un pòsit al fons l’ampolla bo per a la salut.

Les nostres cerveses es caracteritzen per ser d’alta fermentació (ales), en general maltoses i, per tant, més aviat dolces i no gaire amargants. De la mateixa manera, l’aigua utilitzada és aigua de mar dessalinitzada,  que li dóna un sabor distintiu a la nostra beguda, elaborada íntegrament a la Costa Brava. Elaborem diferents tipus de cervesa, segons cada moment, introduint matisos en sabors per tal que cada ampolla et transporti a una experiència única.

També elaborem cerveses de temporada i edicions limitades. Per a més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres.

L’empresa ha guanyat el premi Iniciativa Emprenedora La Selva 2011, com a millor projecte emprenedor de la comarca dut a terme el 2011. A més a més, la Tinta de Pop i la Garrofa Porter ha guanyat la medalla de plata i la de bronze respectivament al Campeonato Nacional de Cervezas, i la Tramuntana ha guanyat el premi a la millor cervesa en diversos concursos populars.

 

DSC_3603ASPECTES A TENIR EN COMPTE EN UNA CERVESA ARTESANA:

– Eviteu exposar les ampolles al sol.

– Manteniu-les a una temperatura inferior a 25 ºC.

– No sacsegeu les ampolles.

– Guardeu-les dretes.

– No serviu el pòsit del fons de l’ampolla.